JS Travel Kit - шаблон joomla Новости

Buffalo Bill City

Vir-től 17km

 

Vrsi

Virtől 16 km-nyire északra van Vrsi. A 30 km hosszú, tagolt parttal rendelkező félszigeten elhelyezkedve bővelkedik természetes öblökben és gyönyörű strandokban. A tiszta, balzsamos levegő, a buja délszaki növényzet árnya, a bőséges napsütés és a tiszta tenger teszi a turisták valódi paradicsomává.

A négy településből létrejött Vrsi kulturális-történelmi örökségét számos kis templomában fedezhetjük fel. Az óváros közelében, a dombon megtelepedve, szépségükkel kitűnnek a tengeren fekvő Mulo és Zukve települések. Panziói és apartmanjai, valamint homokos és aprókavicsos szép strandjai számos turistát vonzanak.

Buffalo Bill city

 

A Buffalo Bill City az első és egyetlen cowboy-város Horvátországban.

A Buffalo Bill Citynek van egy saját bankja, seriff irodája, börtön, kocsma, víztorony, Happyland gyerek  játszótér.A vendégek ingyen western játékokat tudnak játszani: patkó hajító, arany vadászat. Látogasd meg Coca-Cola Museumát és újra hasznosított művészetkiállított tárgyakat, amik a városban helyezkedtek el. Buffalo Bill City étterem: grillezett tálak - grillezett bélszínek – hamburgerek.